Perquè és imprescindible que demà vagis a l'Auditori?

Quim Salvat presenta a Ordino el seu nou disc

Perquè és imprescindible que demà vagis a l'Auditori?
Perquè és imprescindible que demà vagis a l'Auditori?

Si la setmana passada l'Auditori acollia al seu foyer la poesia desacomplexada d'Ajo i Mastretta, aquest dijous qui hi posarà els peus serà en Quim Salvat (i la seva banda) amb les seves melodies amorosides amb aquella guitarra que toca tant bé. És el segon concert de la Temporada que organitza el Ministeri de Cultura i pica alt, amb un Salvat en plena forma. Et donem cinc motius per pujar cap a Ordino a veure'l. (*podeu comprar-ne aquí les entrades)

 

- Per descobrir els 9 temes inèdits que tocarà. 

En Salvat estrena disc en el que hi ha nou temes inèdits. Són cançons escrites durant la pandèmia i que veuen la llum en el primer concert que té programat per a la presentació del disc L’últim despertar.

 

- Per moure el cos tot i estar asseguts en una còmoda butaca.

L'escenari ideal de Salvat és aquell que té un espai ampli sota perquè el públic pugui ballar i fer una cervesa, però l'Auditori li aporta un plus, el de tocar en un espai íntim i haver-se de guanyar al públic amb cada cançó, connectar amb ells en tot moment i això, val or.

 

- Per sentir un Quim Salvat diferent.

Les noves cançons sonen amb un missatge molt positiu, un diferent amb els anteriors discos. 

Durant la pandemia quan va escriure les cançons va donar-li la volta a les seves lletres, fent-les menys reivindicatives, menys dures, totalment positives per combatre la situació actual. 

 

- Per sentir cançons amb missatge.

És un cantautor, i per això no pot fer altre cosa que cançons amb molt de missatge, cançons amb històries positives i boniques, que fan pensar, emocionar-se i animar-se.

 

- Per escoltar una barreja d'estils cosida a la perfecció.

Rock and roll, country, xarlestone, musiques i cançons ben diferents que queden combinades la mar de bé en aquests nou temes dels que es compòn el disc.