5 motius per anar a l'Auditori aquest dissabte

Estrena el cicle 'Poesia i Cia' amb Ajo i Mastretta

Poesia

5 motius per anar a l'Auditori aquest dissabte
5 motius per anar a l'Auditori aquest dissabte

Aquest dissabte a les set de la tarda, el foyer de l'Auditori Nacional acull una nova aposta del Ministeri de Cultura, que dins la Temporada 2023 incorpora espectacles de poesia. Sota el nom de 'Poesia i Cia', l'espectacle Ajo & Mastretta serà la primera de les propostes que completaran Lluís Cartes i l'Era arts escèniques.

L'espectacle val la pena realment, i us expliquem, en cinc claus el perquè:

 

- Per descobrir una nova aposta cultural

'Poesia i Cia' és la branca que estrena aquest any la Temporada, i ho fa en un espai íntim al soterrani de l'Auditori i apostant per un gènere, la poesia, que no és dels que més gent arrosseguen a un espectacle. Però alhora, ho fa amb una sèrie de funcions molt pensades, molt preparades i molt capaces de captar l'atenció de públics que sovint no consumeixen poesia, acostant-la i fent-la propera d'una manera poc habitual.

 

- Per descobrir una faceta diferent de dos grans artistes.

Ajo és una artista polifacètica, una d'aquelles agitadores de la contracultura madrilenya que ha marcat una època cantant, actuant i creant micropoesia. Nacho Mastretta és un compositor i músic d'un gran carisma, conegut per grans bandes sonores de pel·lícules i que a l'Auditori tocarà piano i clarinet.

 

- Per sentir poesia d'una altra manera.

L'espectacle de dissabte és una altra manera d'escoltar poesia. Si penseu que sentir recitar poemes és una cosa poc dinàmica, molt profunda i sovint incomprensible, aquest és l'exemple que no és així. Una funció carregada de missatge, humor i sentiment al més pur estil de l'Ajo.

 

- Per descobrir que la poesia i el punk poden ser sinònims.

No ho sembla no? Doncs en els seus espectacles, l'Ajo i Nacho Mastretta han estat capaços de construir un món insòlit entre el cabaret i el rock, el punk i el cuplet.

 

- Per veure una acció de micropoeta única.

'Ajo & Mastretta' és una espècie de Jam Session poètica, és un espectacle que, tot i estar molt preparat, té una gran part d'improvisació, d'autoconstrucció i de creació continua. No us el perdeu!