Estrena del curt 'Mariana' durant la setmana de la dona

El film és obra de Maria Caminal

Cine i tv

Estrena del curt 'Mariana' durant la setmana de la dona
Estrena del curt 'Mariana' durant la setmana de la dona

En motiu de la setmana de la dona, aquest proper dijous s’estrena (Sala consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, 20h.) el curtmetratge Mariana.
Mariana és un curt protagonitzat, escrit i dirigit per dones. El seu objectiu és representar i alçar la veu al gran col·lectiu de dones afectades, que han patit assetjament sexual, discriminació racial i han estat víctimes d'un superior mitjançant abús de poder.
La peça, actualment en distribució, ha estat seleccionada nacional e internacionalment per diferents festivals de cinema, entre els quals, Aministia Internacional l’ha seleccionat entre 300 peces a la mostra Internacional de curtmetratges i ha sigut seleccionat a el International Women Festival, a Nova York.

L'estrena és un esdeveniment gratuït que consisteix en la projecció del curtmetratge, hi assistiran la directora Maria Caminal i l’actriu protagonista Victòria Santos per explicar les curiositats del rodatge, el procés de creació dels personatges i el gran acolliment del projecte.

A més, s’incorporaràn posteriorment 3 dones més per dur a terme una taula rodona sobre l’actual situació de l’assetjament laboral: Cristina Fernández, pèrita experta en situacions d'assetjament sexual, Mònica Álvarez, advocada especialitzada en l'atenció i l'assessorament a víctimes de violència masclista i la moderadora Elisabeth Royuela, membre d'Acció Feminista Andorra, que col·labora amb l'acte.