Sergi Domene i l'Ossa patrimoni de la humanitat a Encamp aquest Carnaval

Sergi Domene i l'Ossa patrimoni de la humanitat a Encamp aquest Carnaval
Sergi Domene i l'Ossa patrimoni de la humanitat a Encamp aquest Carnaval

Aquest és el primer Carnaval on el ball de l’Ossa serà ja oficialment Patrimoni Immaterial de la Humanitat, un carnaval que presenta com a principal novetat: les tres nits temàtiques amb ambientació a la Sala de Festes i la participació de l’humorista Pep Plaza, en l’operació del rei carnestoltes, la nit de dilluns.

La Comissió de Festes va presentar ahir tota la programació del Carnaval, que tindrà lloc del 18 al 22 de febrer, i que es pot consultar en aquest enllaç.

 

Nits temàtiques i concurs de disfresses d’adults

Les nits de dissabte, diumenge i dilluns seran tres nits temàtiques, on la sala de Festes quedarà totalment ambientada en tres propostes: la selva, la festa portarà el nom de “Welcome to the Jungle”, diumenge on la música dels anys 80s i 90s, però també 2000 i en endavant fins arribar avui serà la protagonista en un ambient de discoteca amb el títol “Love history” i dilluns, es tancaran les nits temàtiques submergint-nos al fons del mar, amb la festa titulada “Fluor the Sea”.

Un altra de les novetats d’enguany serà que el concurs de disfresses d’adults anirà lligat a les nits temàtiques. Amb tres primers premis, un per dissabte, un per diumenge i un per dilluns, de 250 euros cadascun, que premiarà la millor disfressa temàtica d’acord amb la proposta que correspongui a cada nit: la selva, la disco o el mar. Tot i que tothom es pot disfressar del que vulgui, entraran al concurs només les disfresses amb la temàtica del dia. Pel concurs de disfresses d’adults no cal realitzar inscripció prèvia.

 

Concurs de carrosses i comparses amb increment dels premis en metàl·lic

El concurs de carrosses i comparses, que tindrà lloc dissabte a les 15 h de la tarda, incrementa els premis, pujant a 900, el primer premi, 750, el segon, i, 500, el tercer, respectivament pels premis a les carrosses, i de 800, 650 i 450 per a les comparses. Cal fer inscripció prèvia a cdfencamp@gmail.com.

I finalment, el concurs de disfresses infantil serà diumenge a la tarda, i la inscripció es realitza directament al Complex Esportiu abans de començar. Els premis per al concurs de disfresses infantil són tres experiències familiars en establiments de la parròquia.