Balanç més que positiu del Sant Antoni Música

Música

Balanç més que positiu del Sant Antoni Música
Balanç més que positiu del Sant Antoni Música

Balanç més que positiu del Sant Antoni Música. A nivell de públic s'ha notat un increment molt notable respecte l’any passat, amb el que ja es pot parlar de consolidació del SAM.

Un dels objectius principals del festival és oferir un escenari als joves talents perquè puguin presentar les seves creacions i impulsar la seva carrera. És el cas de les joves Eugènia Correia i Elena Marsol, que dissabte van omplir el bar de les Fontetes. Les joves artistes es van mostrar molt satisfetes amb la rebuda que van tenir per part del públic i també pel fet de poder compartir cartell amb cantants de la talla de Beth i Lluís Cartes.

El festival es va obrir amb el cantautor andorrà Lluís Cartes, acompanyat per Oriol Vilella i Albert Freixas, que van emocionar el públic amb “Poetes”, “un projecte en que la paraula és tant potent, que la música és un embolcall”. El trio va donar veu a poemes de Joan Salvat-Papasseit, Pessoa o Sahakespeare. Cartes fins i tot va rapejar un sonet de Bécquer.

Tant Cartes com la Beth es van mostrar molt contents en poder participar al Sant Antoni Música. La cantant de Súria va presentar el seu darrer treball, “Orígens”, centrat en l’amor i el desamor. Però el públic, molt entusiasmat, també va poder corejar temes anteriors.

La primera jornada es va tancar amb una vetllada de rock a la Minjadora de Cal Sinquede, amb els Fénok i els Waver, que van fer ballar el públic concentrat al local. 

També ha tingut molt èxit la matinal de corals, que ha omplert del tot el Teatre de les Fontetes.
El SAM va tancar amb el vermut musical a càrrec de Green Note, que s’ha fet a l’interior del bar a causa de les condicions meteorològiques.