'Quatre dones i el sol,' estrena temporada al Teatre Akadèmia de Barcelona

És el debut en la direcció escènica de Roger Casamajor

Teatre i dansa

'Quatre dones i el sol,' estrena temporada al Teatre Akadèmia de Barcelona
'Quatre dones i el sol,' estrena temporada al Teatre Akadèmia de Barcelona

Jordi Pere Cerdà (pseudònim d’Antoni Cayrol) és un clàssic català a reivindicar. Les seves obres beuen del dramatisme rural de Lorca i el costumisme amb compromís social de Guimerà. Va rebre, entre d’altres, el Premi Nacional de Literatura (1999), Premi d’Honor de les Lletres Catalanes (1995) i Creu de Sant Jordi (1986).

Grans actrius i personatges complexos: Annabel Castan, Irina Robles, Jèssica Casal i Núria Montes dibuixen amb precisió, cura i profunditat a les protagonistes d’una peça, producció de l’Escena Nacional d’Andorra, que creua els Pirineus i es podrà veure per primer cop a Catalunya del 25 de gener al 19 de febrer.

L’obra que es va estrenar a Andorra el 28 i 29 d’octubre de 2021 a l’Auditori Claror, fa temporada a Barcelona en una de les sales més representatives de l’escena catalana.

Roger Casamajor debuta en la direcció escènica amb una proposta escènica atractiva i sorprenent que manté les quatre intèrprets en escena durant tota la representació i combina una estructura circular dissenyada per Enric Romaní amb els audiovisuals d’Hector Mas i Daniel Arellano, la il·luminació de David Bofarull, l'espai sonor de Lluís Cartes i el vestuari d’Anna Mangot.

La peça és una producció de l’Escena Nacional d’Andorra que creua els Pirineus i es podrà veure per primer cop a Catalunya del 25 de gener al 19 de febrer.