La Cia Líquid Dansa estrena la peça ON/OFF

La Cia Líquid Dansa estrena la peça ON/OFF
La Cia Líquid Dansa estrena la peça ON/OFF

La Cia Líquid Dansa fa un treball d’investigació dels efectes de la llum sobre els cossos, les seves ombres i jocs que conviden al públic a gaudir de la posada en escena. Una obra de creació amb un treball estètic, plàstic i coreogràfic que deixa lloc a la imaginació. On/Offés una proposta dirigida a tots els públics amb coreografies molt diverses, des de solos, duos i peces corals.

 

En el repartiment, set intèrprets i ballarins, membres de la Cia Líquid Dansa, Pauline Da Costa, Anna Frases, Cristina Mañosas, Aina Pérez, Verònica Pérez, Dan Sampaio i Mònica Vega. La coreografia és un treball de creació comunitària entre els ballarins barrejant els estils però mantenint, com sempre, com a eix vertebrador la dansa contemporània.

 

Cal remarcar que algunes escenes tenen efectes estroboscòpics que poden causar incomoditat als espectadors fotosensibles.

 

Els mitjans que desitgin material gràfic per publicar una prèvia, poden assistir a l’assaig general que hem programat el dimecres 25 a les 21:30. Per assistir-hi, poseu-vos en contacte amb la companyia.

 

La Companyia agraeix la confiança de les institucions a l’hora de donar suport a la dansa i poder dur a terme els seus projectes, ja que en aquesta ocasió On/Off ha rebut una subvenció del Ministeri de Cultura de Govern d’Andorra i del Comú d’Andorra la Vella. També cal remarcar la col·laboració d’aquest Comú en la venda de les entrades, i obrint les portes del Teatre Comunal pels últims assajos.

 

La venda d’entrades es farà a partir del dimecres 18 de gener de 2023. Es podran adquirir presencialment i en efectiu a l’Escola Líquid Dansa de dilluns a divendres de 9:30 a 19:30, a La Llacuna de dilluns a divendres de 9 h a 17 h o bé una hora abans de cada funció a la taquilla del teatre.