Canelons de cuina d’aprofitament

Food and Meri

Canelons de cuina d’aprofitament
Canelons de cuina d’aprofitament

Avui la Food_and_meri ens porta una recepta per aprofitar allò que tinguem per casa, ja sigui del que ha sobrat de les festes o que tinguem pel congelador o la nevera! Ah, i sense gluten i sense lactosa

Ingredients:

Restes de plats que ens han sobrat de les festes, en el meu cas pollastre rostit i guarnició de bolets (ceps). Aconsello congelar les restes si els canelons es volen fer molts dies després.

Amb les sobres del pollastre rostit i unes guarnicions de bolets he preparat aquests canelons. És tan fàcil com picar el pollastre i els bolets ben petit i fregir-ho tot en una paella amb ceba ja prèviament cuita en oli d’oliva. En aquesta barreja hi afegim unes cullerades de beixamel feta amb farina sense gluten i llet sense lactosa (o vegetal). El fet d’afegir una mica de beixamel a la massa dels canelons farà que siguin més cremosos.

Ara cal coure la pasta dels canelons, estendre-la damunt un drap de cotó i farcir els canelons. 

Un cop farcits, els posem en unes plates per anar al forn, els cobrim de la beixamel que ja tenim feta i formatge ratllat sense lactosa, i que es gratinin a 180 graus.

Es poden fer els canelons amb altres carns diferents i amb altres guarnicions.

Bon profit!