S'estrena el Sant Antoni Músic

Música

S'estrena el Sant Antoni Músic
S'estrena el Sant Antoni Músic

Els dies 21 i 22 de gener se celebra el Sant Antoni Músic (SAM). Un festival, que compagina talent Andorrà amb talent forani, té com a eixos vertebradors la música de creació pròpia i la qualitat de la posada en escena. El SAM pretén ser una finestra per a descobrir músics del Principat i que aquests comparteixin cartell amb professionals de reconegut prestigi. 

Enguany, el festival gaudeix d'una diversitat en les propostes que van des de la súper reconeguda Beth i Lluís Cartes fins a propostes més infantils i juvenils com son l'espectacle "Una maleta de contes" o el concert dissenyat especialment per a l'ocasió de Helena Marsol i Eugènia Correia, dos talents emergents del país. 

També el Rock, la música coral i la música clàssica tenen cabuda al SAM.  El dissabte a la nit, les propostes més contundents per part de dues formacions en ple creixement; Fénok, que és un grup emergent català que combina el power pop i el post-punk. I Waver, una formació amb músics molt consolidats que es presenten com un valor a tenir en compte a l'escena del principat. 

El plat fort del diumenge al matí vindrà de la mà de l'Orfeó Lleidatà, que comparteix matinal de corals amb els cors de les parròquies de la Massana i Ordino; Orenetes, Casamanya, Sant Antoni, Andorra Gospel Cor i l'Orfeó Andorrà. 

Clourà el festival el diumenge a les 13h amb el vermut a la "Minjadora del Sinquede" amenitzat per Green Note, la formació Andorrana que s'ha fet un nom propi cantant bossa Nova. 

Tots els espectacles tenen entrada lliure fins a completar l'aforament.