Marinada presenta Generació AZ

Marinada presenta Generació AZ
Marinada presenta Generació AZ

Marinada Edicions tanca l'any amb la publicació del tercer poemari en llengua catalana de l’alacantí Juanjo Castelló, titulat Generació AZ.

Amb aquest títol enigmàtic, Generació AZ, l’autor fa referència al món i a les sensacions que la gent de la seva generació ha deixat enrere a causa de la pandèmia i la por generalitzada a ser vaccinada amb la vacuna d’AstraZeneca, si bé finalment el volum fa una proclama vitalista del present i del futur.

Destaca per ser un poemari de mètrica precisa portador d’una poesia fresca i molt directa, que es completa amb un epíleg del filòleg Joan R. Marina.
Juanjo Castelló (1952) és filòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona i General Management per l’IESE (Universitat de Navarra).

Aquest llibre serà presentat el dimecres 28 de desembre, a les 19.30 hores, al Museu del Tabac, a Sant Julià de Lòria, i l’autor signarà exemplars al Mercat de Nadal (Plaça del Poble) l’endemà dijous 29.
Marinada Edicions renova el seu camí de la mà de l’empresa Culturàlia i de Gràfiques Andorranes per oferir productes de qualitat i, en aquesta ocasió, ajudar a fer conèixer una veu consolidada al País Valencià que, per primer cop, arriba a Andorra.