Últim concert al Cambra Romànica amb el Cosmos Quartet i Lluís Claret

Últim concert al Cambra Romànica amb el Cosmos Quartet i Lluís Claret
Últim concert al Cambra Romànica amb el Cosmos Quartet i Lluís Claret

Dissabte 26 de novembre tindrà lloc a Sant Cerni de Canillo l’últim concert del cicle Cambra Romànica 2022. El Cosmos Quartet serà el protagonista del concert que tindrà lloc a les 17 h de la tarda a l’església parroquial de Canillo. Els acompanyarà el violoncel·lista Lluís Claret, per tocar el quintet de corda de Schubert, una de les grans peces del repertori de música de cambra de tots els temps. El programa inclou també el quartet número 1 de Brahms, compositor del romanticisme austríac, com Schubert.

El Cosmos Quartet, que ja va participar al cicle Cambra Romànica l’any 2019, és un grup nascut l’any 2014 de l’amistat i complicitat de quatre músics amb l’objectiu de descobrir i aprofundir l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. Des d’aleshores han crescut individualment i com a grup, amb una trajectòria i projecció molt grans. Des de 2021 i durant tres anys, és quartet en residència del Palau de la Música Catalana, sala que s’afegeix a les nombroses actuacions i gires que realitzaran: Portugal, Espanya, Alemanya, Àustria, Escòcia... i Andorra. El quartet té la singularitat de tocar amb 4 instruments construïts pel mateix luthier, David Bagué.

Amb Lluís Claret no és la primera vegada que col·laboren, unint així els talents dels 5 músics més joves amb l’experiència i trajectòria del cel·lista andorrà. Serà un privilegi tenir-los junts al cicle de música de cambra d’Andorra per excel·lència, interpretant peces del romanticisme austro-alemany en un concert que han anomenat Quintet i quartet de corda a la màxima expressió.

El concert té una entrada a 25€ (5€ els socis de l’associació) i cal reservar prèviament a la web de l’associació www.amicscambraromanica.ad. En acabar el concert s’oferirà coca i xocolata per clausurar el concert i també el cicle, que aquest any ha aplegat el major nombre de participants tant entre els músics com entre el volum de públic que no ha faltat a les 6 cites de tardor proposades per l’associació i que ha comptat amb la col·laboració de la Fundació ONCA i l’Ambaixada de França a Andorra.