'A jugar! 30 anys de l'Aula de teatre'

Teatre i dansa

'A jugar! 30 anys de l'Aula de teatre'
'A jugar! 30 anys de l'Aula de teatre'

L’Aula de teatre d’Andorra la Vella culminarà el proper dilluns, 21 de novembre, els actes de celebració dels 30 anys de vida amb la presentació del documental A jugar! 30 anys de l’Aula de Teatre, una obra que recull les vivències i les experiències que s’han viscut al centre formatiu d’arts escèniques al llarg de la seva història.

La peça, que està dirigida per Hector Mas i Alfons Casal, exalumnes del centre, i mostra els testimonis d’una vintena de membres i exmembres de l’Aula, part dels quals s’han dedicat professionalment al món de la interpretació. Així doncs, entre d’altres, hi ha entrevistes amb Pere Tomás, primer director del centre i un dels professors històrics, i Raquel López, actual responsable de l’Aula; Roger Casamajor, Núria Montes, Emma Regada, Joan Hernández, Xavier Fernández, Irina Robles, que han esdevingut actors professionals.

A jugar! 30 anys de l’Aula de Teatre és fruit de més de mig any de treball, durant els quals els directors han fet un ampli recull gràfic dels muntatges que s’han dut a terme i entrevistes vivencials.

L’estrena tindrà lloc al Teatre comunal a les 20.30 h i comptarà amb la presència dels protagonistes i directors, a més de l’equip docent i persones vinculades al món de les arts escèniques del país. L’acte és obert al públic però cal confirmar prèviament l’assistència al telèfon 730 039 o al correuraquel.lopez@comuandorra.ad

Aquest documental és un dels projectes destacats d’aquest any d’aniversari de l’Aula, ja que des del centre es considera que servirà per posar en valor la tasca pedagògica, lúdica i social i alhora, esdevindrà un material etnològic i històric del Comú d’Andorra la Vella per mostrar un esbós de costums, expressions artístiques i formes d’art del país.