Brownie de crema de cacau de la Meritxell Colell

per Meritxell Colell

Gastronomia, Food and Meri

Brownie de crema de cacau de la Meritxell Colell
Brownie de crema de cacau de la Meritxell Colell

Poques vegades trobem una recepta tan agraïda, i és que amb pocs ingredients i amb poc temps obtindreu una recepta boníssima!

 

Ingredients: 

325g de crema de cacau

2 ous

70g farina

1/2 cullerada de llevat en pols

Nous pelades (o qualsevol altre complement que us agradi)

 

Preparació:

En un bol hi posem la crema de cacau. Seguidament, hi afegim els dos ous i ho barregem bé. A continuació, hi incorporem la farina i el llevat i, per acabar, un grapat de nous.

Quan la barreja sigui ben homogènia, la posem en un recipient per anar al forn.

 

Temps al forn: 20 minuts 

Temperatura: 160 graus

 

Deixem refredar el Brownie i el tallem en porcions individuals.