Stefano Mancuso serà a Escaldes el 8 de novembre

El prestigiós científic Stefano Mancuso oferirà el proper 8 de novembre la conferència que es va haver d'ajornar el mes d'octubre per malaltia del ponent. Tindrà lloc a les 19 hores, a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. El Comú recomana inscriure's a l'Oficina de Turisme d’Escaldes- Engordany (al telèfon 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad) vist l'interès que ha generat l'acte.

Stefano Mancuso és científic i divulgador. És pioner i una de les màximes autoritats mundials en el camp de la neurobiologia vegetal i un gran defensor de la intel·ligència i la sensibilitat de les plantes. És professor titular de la Universitat de Florència, professor titular de l'Acadèmia Georgoli, dirigeix el Laboratori Internacional de Neurobiologia Vegetal amb oficines a Florència, Kitakyushu, Bonn i París i és membre fundador de la International Society for Plant Signaling & Behavior. Ha publicat més de 250 articles científics en revistes internacionals i diversos llibres amb els quals ha aconseguit premis com el "Wissenschaftbuck des Jahres" del Ministeri de Ciència i Tecnologia d'Àustria al millor assaig científic de l'any (2016) o el Premi Galileo 2018, el guardó més prestigiós de no-ficció científica.

El cicle Transversals seguirà el dilluns 14 de novembre amb la conferència Posthistòria. Realitat i identitat en l’era d’internet, a càrrec d’Almudena Hernando, i l’espectacle de titelles Identitats, a càrrec de la Companyia Rocamora Teatre, el dimarts 15 de novembre, a les 19 hores, a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. L’accés és gratuït.