L’humor enceta la temporada de teatre d'Encamp

Teatre i dansa

L’humor enceta la temporada de teatre d'Encamp
L’humor enceta la temporada de teatre d'Encamp

La temporada de teatre de tardor d’Encamp comença aquest dissabte, 17 de setembre, amb l’obra ‘Infarto: ¡No vayas a la luz!’, del conegut actor i humorista Santi Rodríguez. La representació es farà al Complex Esportiu i Sociocultural, a les 21.30 h, i les entrades ja es poden adquirir a comuencamp.ad per un import de 12 euros.

 

La darrera comèdia de Rodríguez se centra en un home madur i amb una vida familiar i estable que pateix un infart. Aquest fet el porta a la vora de la mort, llindar on repassa la seva pròpia vida i rep una revelació divina, viatge del qual aconsegueix tornar davant la sorpresa del públic. Una experiència traumàtica i reveladora davant la qual el protagonista decideix aprofitar aquesta segona oportunitat i s'entesta a complir tota la llista de pendents que va estar a punt de deixar sense complir.

L’obra complementa l’oferta cultural que hi haurà a la parròquia durant els mesos de tardor i referma l’objectiu d’apropar la cultura i les arts escèniques a tot el públic.

 

Master Xof amb Joan Pera arrriba el 26 de novembre

 

Durant els mesos de tardor també hi haurà l’obra teatral ‘Master Xof’, de Joan Pera. Aquest ens presentarà una comèdia culinària amb text propi i un humor que farà riure els paladars més refinats. Enfadat i decebut perquè la seva família vol tancar el seu restaurant ‘La Perdiueta Vivaracha’, Pera decideix preparar un menú degustació per demostrar que encara està en forma. L’obra es representarà el 26 de novembre al Centre Esportiu i Sociocultural, a les 21.30 h, i les entrades sortiran a la venda el 7 de novembre.