Torna a Escaldes el Petit cap de setmana

Torna a Escaldes el Petit cap de setmana
Torna a Escaldes el Petit cap de setmana

Escaldes-Engordany acollirà el proper 17 i 18 de setembre el Petit cap de setmana, dos dies d’activitats familiars variades i divertides, com ara jocs, música o tallers, per compartir amb avis, mares, pares, tiets i tietes i descobrir tot allò que pot aportar l’intercanvi generacional.

Així doncs, les jornades començaran el dissabte 17 de setembre a les 11 hores amb els tallers en família al Parc de la Mola. Es tracta d’activitats i treballs manuals en què participaran els grans i petits de casa. També a les 11 hores, al Parc de la Mola, s’ha programat un taller de música i creativitat amb la Fundació ONCA al Parc de la Mola. Dansa i música perquè les famílies gaudeixin del fet musical des d’una vessant lúdica i festiva.

Les activitats seguiran a les 11.30 hores amb Una maleta de contes, a càrrec de la Moixera i Líquid Dansa al Parc de la Mola. A les 16.30 hores hi haurà tallers en família al Parc de la Mola; a les 17 hores seguirà l’espectacle Tempus amb la companyia El que ma queda de teatre, a la Sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany; i a les 18 hores tindrà lloc el concert Beatles for Kids, a càrrec del grup Abbey Road a la plaça Coprínceps. Es tracta d’un viatge per les millors cançons de la banda on grans i petits podran compartir els clàssics del quartet de Liverpool.

De cara a diumenge 18 de setembre, hi haurà tallers en família de 10.30 a 12 hores. A les 11 hores, s’ha programat Una maleta de contes amb la Moixera i Líquid Dansa. Tancarà el Petit cap de setmana un concert a càrrec del Cor Rock d’Andorra acompanyat d’un vermut familiar a les 12 hores. Tots els actes de diumenge seran al Parc de la Mola.