Pintura abstracta a illa Carlemany

Pintura abstracta a illa Carlemany
Pintura abstracta a illa Carlemany

Després del parèntesi estiuenc, el centre comercial illa Carlemany acull una nova exposició. En aquest cas és l’obra pictòrica de l’andorrà Joan Manuel Prieto, qui presenta setze pintures sobre paper i fetes amb acrílic.

Joan Manuel Prieto va presentar la seva obra, ja fa anys, en dues exposicions. Una va ser al Pas de la Casa i l’altra a Sant Julià de Lòria. L’estil i la temàtica que presenta ara a illa Carlemany, però, dista molt del que feia llavors. En el temps i en l’estil.

Ara el pintor es deixa seduir per la llibertat creativa de l’art abstracte. L’artista té clar que tot plegat és una evolució, després d’uns inicis més figuratius -influenciat clarament pels estudis que va cursar a les escoles d’art d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany i una posterior etapa on es va decantar més pel surrealisme.

Aquells estudis inicials li van servir molt per dotar-se de bona tècnica, cosa que ara aprofita a fons i com diu la també pintora i amiga personal de l’artista, Ángeles Machuca, es tracta “d’una evolució vers explosions de colors que omplen fons blancs o fons de color.”

L’exposició es pot veure a la planta baixa del centre comercial fins al 25 de setembre.