Els 10 motius per anar a Encamp aquest dissabte

Els 10 motius per anar a Encamp aquest dissabte
Els 10 motius per anar a Encamp aquest dissabte

A l’era de Cal Pere hi ha una porta amb un Peugeot 201 i al seu davant dos homes de la casa pintats per la Samantha Bosque. A la caseta del davant en Pere Pallerés amb dues vaques i ben aprop en Roc Pallerés caçant conills. Són part de l'itinerari dels 10 nous murals que el Comú d'Encamp estrena al nucli tradicional i antic poble de La Mosquera.
Es tracta d'una obra que es va gestant des de la primavera, que segueix amb imatges del síndic Roch Pallerés i el subsíndic Agustí Coma, el Malibern, amb la seva mula a punt d’anar a treballar al camp, o un dinar de festa major amb els padrins de Cal Ché, entre molts altres 
 
Anar a veure l'art urbà d'encamp té un gran atractiu, però fer-ho els dissabtes al migdia encara en té més, perquè el Comú i l'escola de teatre Entreacte han preparat una sèrie de representacions a peu de carrer on els personatges dels murals prenen vida, i transporten a l'Encamp de principis del segle passat. Unes representacions curtes i amenes que, amb el vestuari de l'esbart Sant Romà i el talent d'Entreacte, i l'art de la Samantha Bosque durant als visitants a veure aquests deu murals que representen l'història del nostre país. 
La visita teatralitzada es fa els dissabtes 10, 17 i 24 de setembre amb quatre passis al dia cada quinze minuts, des de les 12 h a la 13 h del migdia. Cal reservar plaça a l’oficina de Turisme trucant al 731 000 o bé per whatsapp al 641 000. El preu de la visita és d’un euro per als adults i gratuïta per als infants.