Descobreix els nous talents de l'art

Art el carrer en la quarta edició de l'Ordino Jardins d’Art

Art al carrer

Ordino Jardins d’Art
Ordino Jardins d’Art | Comú d'Ordino

Ordino s'omplirà d'art el cap de setmana del 10 i 11 de setembre. Ordino Jardins d’Art és un premi d’arts visuals que té lloc per diferents localitzacions de la parròquia, oferint als visitants una ruta pel poble contemplant 18 obres d'art que han estat preseleccionades pel certàmen, i alhora és també el pol d'atracció artística del país perquè no només s'hi ajunten artistes de disciplines molt diferents, sinó que a més hi ha diverses activitats preparades. 

Un punt de parada obligatori d'aquesta edició és l'expoció que tindrà lloc a la sala La Buna, que repassa la trajectòria del pintor sevillà Manuel Luna, un artista figuratiu del corrent del nou realisme, amb gran un gran domini tècnic del dibuix. Però l'exposició, que es podrà veure fins a ginal de mes, anirà acompanyada d'un workshop que el mateix artista a La Capsa espais de creació.

Una altra parada en el recorregut ha de dur al mercat d'art que s'estrena enguany al carrer Major, on els artistes Mònica Armengol, Joana Baygual, Anna Mangot, Josep Martin, Daniela Martins i Nèstor Pellicer exposaran obres seves de venda al públic.

I enguany el certamen també suma un col·laborador, el Museu Carmen Thyssen que ha preparat un taller de pintura ‘plein air’ per a totes les edats el dissabte 10, de 16 a 19 h a Prat de Call.

Així doncs, un cap de setmana dedicat a l'art en l'entorn privilegiat que ofereixen els carrers d'Ordino, per descobrir l'obra d'artistes consagrats però també de nou talent local.

Podeu trobar més informació a https://ordinojardinsdart.com