Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu estrenen Bram

Teatre i dansa

Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu estrenen Bram
Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu estrenen Bram

Les ballarines andorranes Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu actuaran aquest agost a La Massana i a Escaldes - Engordany.

Ho faran estrenant la peça de dansa Bram, un espectacle de carrer de dansa contemporània, un crit profund, visceral, fort i eixordador, és un crot desde l'entranya. Se'l sent a la terra baixa i arriba als cims més alts. Traspassa la foscor de l'hivern i acaricia la llum de l'estiu.

S'estrena el dijous 11 d'agost a la Massana a les 20h al vespres d'estiu i el dilluns 15 al festival Colors d'estiu d'Escaldes-Engordany a les 19h al parc de la Mola. 

La coreografia de l'espectacle és de les mateixes Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu, la música la posa en Lluís Casahuga i del vestuari se n'ha encarregat l'Anna Mangot.

El punt de partida de la col·laboració entre l’Emma i la Rosa Mari ha estat el pur desig de treballar plegades. L’excusa i el pretext per generar un espai de trobada i posar en contacte les dues trajectòries d'aquestes artistes del país. Una col.laboració que neix del desig de posar en comú els sabers adquirits de manera individual, de posar en valor la importància dels referents i de fer-ho reconnectant amb el lloc comú, Andorra, amb l’herència que les uneix i que comparteixen.