Tot llest per a la Serenalla Market

Tot llest per a la Serenalla Market
Tot llest per a la Serenalla Market

Ahor al matí va començar el muntatge de la Serenalla Market, l’esdeveniment pluridisciplinar que tindrà lloc del 21 al 24 de juliol al Prat Gran de la Massana. Fins dijous, s’estarà adequant el parc, per instal·lar els diferents espais de la Serenalla, que inclou zones de compres, gastronomia, concerts, cinema a la fresca, activitats de benestar i una àgora per a les xerrades-col·loqui. En total la Serenalla comptarà amb una cinquantena d’estands i més d’una trentena d’activitats que pretenen fer viure experiències al visitant, un 30% més que en les passades edicions. Una altra de les novetats és que enguany hi haurà dues festes nocturnes: dissabte, amb el popular cantant català Miqui Puig, que actuarà en la seva vessant de discjòquei; i diumenge, amb André Vicenzzo i Carlos Domínguez&John Holt, que repeteixen a la Serenalla, després del gran èxit de l’any passat.

Pel que fa a la temàtica, la Serenalla se centrarà enguany el la Cultura de la Pau, un concepte que parteix de la base que el respecte, el desenvolupament econòmic i social sostenible, i la comunicació són clau en el futur d’una societat més justa, solidària i tolerant. Aquest tema es reflectirà en la decoració de l’espai, amb elements de diferents cultures per simbolitzar l’aproximació i la interrelació; i també hi haurà una sessió a l’Àgora dedicada a aquest tema, amb tres professionals de la mediació.

El tret de sortida serà dijous, 21 de juliol, a les 17 h, amb el tradicional tall de cinta i recorregut de les autoritats nacionals i comunals per tot el recinte, que enguany ha crescut en un 30%, incorporant el nou espai Portobello.

Durant la mateixa jornada inaugural ja hi haurà activitats com vinyasa ioga i automassatge, taller d’scrapbooking, una performance urbana d’art, el concert de Manu&the Vodka’s i la projecció de cinema a la fresca “El gran blau”. A més, l’espai Àgora oferirà la primera xerrada-col·loqui, que girarà al voltant del turisme regeneratiu, que defensa una forma sostenible de viatjar, de tal manera que els visitants tinguin un impacte positiu al seu lloc de vacances, revitalitzant l’entorn i les economies locals. Hi participaran Maria Faura, coordinadora de Turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya, Xavier Godàs, consultor en sociologia, Gerard Cosa, CEO d’Anigami Experiències i Raul Ferré, ambaixador de la mobilitat sostenible de FEDA.