Rosa Maria Sabaté nova Fallaire Major

Eric Almeida nou Fallaire Menor d’Andorra la Vella

Cultura Popular

Rosa Maria Sabaté nova Fallaire Major
Rosa Maria Sabaté nova Fallaire Major

Aquest diumenge al matí el col·lectiu fallaire d’Andorra s’ha reunit a Incles per fer la tradicional recerca de l’argolla de Fontargent, activitat per decidir qui és el Fallaire Major de les Valls d’Andorra 2022. Ha resultat guanyadora Rosa Maria Sabaté del Puial d’Andorra la Vella després que amb el seu equip hagin trobat el clau d’or penjat de l’argolla.

La recerca de l’argolla de Fontargent és l’activitat a través de la qual els fallaires de tot el país escullen el nou fallaire major. Es tracta d’un joc de pistes al fons de la Vall d’Incles amb diferents proves d’orientació per al vall i de coneixement fallaire.

D’altra banda, els fallaires de llum d’Andorra la Vella han escollit el Fallaire Menor d’Andorra la Vella. L’honor ha recaigut en l’Èric Almeyda que amb el seu equip ha trobat el clau de plata que el distingeix.

El relleu es farà el dia 23 de juny a l’acte de la Plaça del Consell General després de la rebuda de la Flama del Canigó.

Aquest cap de setmana una seixantena de fallaires de tot Andorra s’han reunit a AINA per fer la tradicional trobada nacional a AINA. Els fallaires han anat arribant a la casa de colònies al llarg de la tarda vespre del dissabte 11, per compartir el sopar i l’activitat nocturna. Al matí d’aquest diumenge s’ha dut a terme la recerca de l’argolla de Fontargent: una de les dues candidates havia de trobar el clau d’or que penja d’una argolla de plata.