Dues generacions dalt de l'escenari

Teatre i dansa

Dues generacions dalt de l'escenari
Dues generacions dalt de l'escenari

El Teatre de les Fontetes s’ha omplert del tot aquest cap de setmana, en les dues funcions de “Mans a l’obra: una escola i sis monges”, un projecte conjunt dels grups de teatre del Punt 400 i de la gent gran. L’acollida del públic va ser fantàstica des del primer minut, picant de mans i animant els artistes. L’equip sènior no era el primer cop que pujaven a l’escenari, però sí que s’estrenaven els joves, ja que són una nova secció dels The Teen Project.

El conseller de Joventut, Educació i Esports, Kevin Poulet, ha remarcat que “és increïble i màgic la relació que s’ha establert entre joves i padrins, que han aconseguit transmetre al públic la seva bona sintonia”. Com ja va remarcar fa un mes en l’obra de la secció dels grans de The Teen Project, Poulat ha incidit en que “estem fent poble a través del teatre i que la cultura uneixi als massanencs és molt emocionant per a nosaltres.

La comèdia està inspirada en la popular pel·lícula “Sister Act”, amb guió i direcció de Fran Doonan i Sofia Martins. El repartiment ha esta format pels joves: Paula Linares, Candela Sirkia, Martina Bringueret, Tommy Gea, Ona Fernandez, Chloé Ruiz, Lara Malta i Quio Álvarez. Pel que fa a la gent gran, els participants són Estrella Alvite, Mari Carmen Martin, Salvi Muñoz, Pilar Perez, Laura Rosado, Isabel Capellan, Patricia Calvo.