Juli Barrero segueix triomfant

Música

Juli Barrero segueix triomfant
Juli Barrero segueix triomfant

El passat dissabte 30 d’abril es va celebrar la cerimònia de la secció Polonesa del Festival FESCILMAR.

Aquest certamen és original de Venezuela, però actualment es celebra conjuntament 5 ubicacions diferents, cadascuna amb la seva edició particular; Veneçuela, Polònia, Espanya, Argentina i Colòmbia.

“Dones d’aigua”, el videoclip dirigit per Hèctor Romance ha competit contra 27 finalistes i ha obtingut el premi a “Millor Curtmetratge Internacional”, premi al que ha pogut optar en tractant-se d’un videoclip narratiu.

Per altra banda, el director del videoclip ha obtingut el premi al millor director a la 12ena edició del DADA SAHEB PHALKE FILM FESTIVAL de l’Índia.

En una cerimònia celebrada la matinada del 1 de maig ens ha arribat un reconeixement d’un dels festivals en evolució en el país asiàtic, aquest festival classificava aproximadament 300 finalistes, entre els quals el videoclip andorrà ha obtingut el premi a la millor direcció

Romance, que acaba d’enregistrar el seu curtmetratge “Quiet” ha declarat: “tot l’equip estem encantats amb el funcionament dels videoclips, no hi ha dubte que estem superant totes les expectatives”.

Per la seva banda, l’autor de la música, Juli Barrero, també es mostra sorprès del desenvolupament dels esdeveniments: “Per mi tot això del món del cinema és una novetat, i estic totalment sorprès amb l’acollida que estan tenint els dos videoclips, però especialment “Dones d’aigua”, que ens està fent tocar el cel d’una manera totalment inesperada”.

Ambdós artistes es coneixen des de fa anys i van coincidir en el rodatge del film “Fred”, on Romance ha estat l’ajudant de Direcció i Barrero ha fet un parell de “cameos”.