Marta Dallerès presenta nou repertori

Música

Marta Dallerès presenta nou repertori
Marta Dallerès presenta nou repertori

La cantant andorrana Marta Dallerès portarà dissabte 14 de maig el seu pop-rock, sempre combinat amb altres estils, al teatre de les Fontetes de la Massana.

 

“Estic treballant per oferir un espectacle emocional i intens. Tinc moltes ganes de pujar a l’escenari de les Fontetes”, assegura la intèrpret, que vol mantenir el factor sorpresa i per això no ha revelat detalls del seu nou repertori, que es podrà escoltar per primer cop a la Massana.

 

Dallerès es va donar a conèixer al 2003, quan va superar el càsting i va quedar classificada per representar Andorra al festival d’Eurovisió del 2004. Tot i no guanyar, li va servir com a plataforma per continuar formant-se i iniciar la seva carrera musical. Durant aquests anys ha fet diverses actuacions al país, amb la col·laboració de músics professionals, i també ha realitzat concerts en esdeveniments privats.

 

Per concert del pròxim dia 14, Dallerès comptarà amb la col·laboració de Xavi Requena a la bateria, Déborah López Vila al teclat, Ivan Castells “Ivo” a la guitarra i Jenny Dobarro al baix. Pel que fa al suport tècnic, anirà a càrrec de Server-Sonos.

 

Les entrades es poden comprar a www.4tickets.es/lamassana.