S’obre el període d’inscripcions per a la Segona promoció!

De la Jove Companyia Nacional d’Andorra

per Culturàlia

#culturajoveand

S’obre el període d’inscripcions per a la Segona promoció!
S’obre el període d’inscripcions per a la Segona promoció!

Les proves de selecció per formar-ne part tindran lloc el diumenge 29 de maig.

La JOCAND, que agrupa diferents joves entre els 16 i 21 anys amb inquietuds artístiques vinculats a les arts escèniques,  és una plataforma que permet adquirir una vivència i experiència professional i té per objectiu establir un pont entre els estudiants de teatre i el món professional.

La Companyia implicarà a 10 joves que treballaran junts en diferents projectes al llarg de dos anys.

La direcció artística del projecte seguirà a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles amb el suport institucional de l’Escena Nacional d’Andorra.

Per formar part de la Jove Companyia Nacional es farà una prova d’accés el dia 29 de maig. El període d’inscripció està obert des del 29 d’abril fins al 22 de maig.

Podran inscriure’s a les proves d’accés els joves de 16 a 21 anys que compleixin els següents requisits: 

  • Interpretació: Haver cursat almenys un any en alguna escola d'interpretació.
  • Direcció/Disseny escènic (escenografia, espai sonor, il·luminació, audiovisual i vestuari): Es prioritzarà aquells que hagin mostrat un interès per les arts escèniques en les diferents disciplines, estudiants de batxillerat artístic, i joves amb alguna experiència prèvia.

Per realitzar la inscripció, els aspirants primer s’hauran de descarregar les bases completes que trobaran a l’enllaç de les nostres xarxes socials i omplir un formulari. A les bases hi ha els textos que s’hauran de preparar per a les proves. 

Els aspirants poden contactar a través del correu electrònic: jovecompanyia@andorra.ad o a través de les xarxes socials de la Jove Companyia Nacional d’Andorra (JOCAND).