Jazz al Museu Nacional de l'Automòbil

Museus i Exposicions

Jazz al Museu Nacional de l'Automòbil
Jazz al Museu Nacional de l'Automòbil

Dissabte, dia 30 d'abril, és el Dia internacional del jazz i per celebrar-lo s'organitza una vetllada en què la música i els vehicles del Museu Nacional de l'Automòbil s'entrellacen.

El jazz esdevé, a la dècada de 1920, la música del moment. S'expandeix arreu des del seu bressol nord-americà en una dècada en què el que es vol és oblidar les penúries de la Primera Guerra Mundial i encara no es té consciència de l’arribada de la Segona. La música, l'art i la tècnica evolucionen cap a l'efervescència influenciant-se entre elles.

En aquest concert d'A & K Duet es podrà tornar a viure per una estona aquell moment en què els vehicles canvien l’estètica i passen a tenir formes sinuoses, a jugar amb els materials i els colors igual que fa el jazz amb els sons.
El duet interpretarà alguns dels grans clàssics del jazz, com Fly me to the moon, de Frank Sinatra, intercalats amb cançons pop actuals reinterpretades en clau de jazz. El concert començarà les 20 h i el preu de les entrades és de 6 €, i es poden adquirir a qualsevol de les taquilles dels museus.