Culturàlia crea un consultori gratuït per a dones emprenedores

Culturàlia crea un consultori gratuït per a dones emprenedores
Culturàlia crea un consultori gratuït per a dones emprenedores

Enterpresing Women Lab, el projecte de responsabilitat social corporativa de Culturàlia, crea un consultori per a dones emprenedores, i ho vem presentar ahir conjuntament amb Hive Five, que se suma al nostre projecte.

De manera mensual i amb una durada aproximada de 40 minuts, farem sessions gratuïtes que permetran resoldre els dubtes plantejats des de diferents àmbits relacionats amb l’emprenedoria, com per exemple l’administració i gestió del projecte, l’organització, la comunicació i també aspectes més personals vinculats als dubtes alhora d’emprendre.

Les interessades només haureu de fer una inscripció prèvia explicant el dubte o problema a través del web enterprisingwomenlab.com/consultori. A partir d’aquí, Enterprising Women Lab es posarà en contacte amb especialistes en la matèria abans de citar-se a Hive Five per oferir la resposta personalitzada que l’ajudi a orientar millor el seu projecte.

Dins del marc de col·laboració, i com compromís de suport per a les dones que engeguin el seu negoci, Hive Five oferirà a les persones usuàries del consultori que vulguin crear una empresa i domiciliar-la a l’espai de cowork un descompte d’un 10% a la quota mensual durant el primer mig any d’estada. Així mateix, els hivers, usuaris de Hive Five, tindran la possibilitat de poder participar al projecte sota coordinació de Culturàlia, oferint suport al consultori dins l’equip de professionals que oferiran resposta a les preguntes de les emprenedores.

Cal demanar cita per començar ja el teu projecte a la nostra web. La primera sessió serà el proper 4 d’abril!