Recepta de pebrots del piquillo farcits

per Meritxell Colell

Gastronomia

Pebrots del “piquillo” farcits
Pebrots del “piquillo” farcits | Meritxell Colell

Avui la Meritxell ens porta la recepta de pebrots del piquillo farcits. Gaudiu-ne!

 

Ingredients:

1 pot de pebrots del “piquillo”

3 llaunes de tonyina amb oli d’oliva

2 ous 

2 patates mitjanes

1 brick de beixamel (també la podeu preparar a casa)

Formatge ratllat Emmental

Pebre negre i sal

 

Preparació:

Posem a bullir les patates en una olla amb aigua i sal uns 20 minuts fins que siguin cuites. Paral·lelament, també posem a bullir en aigua i sal els ous per fer durs.

Agafem els pebrots, els traiem del pot, i els posem a escórrer.

Quan les patates estiguin cuites, les pelem, les aixafem amb l'ajuda d'una forquilla i hi posem una mica de sal i oli. Pelem els ous, els tallem a daus petits, i els afegim al puré de patates. També hi afegim les llaunes de tonyina i ho barregem tot bé. Per últim, hi afegim dues cullerades de beixamel i una miqueta de pebre negre, ho barregem bé i ja podem anar farcint els pebrots o bé amb una cullera petita o amb una màniga pastissera.

Preparem una plata de forn amb una capa de beixamel a la base, a sobre hi posem els pebrots farcits, els cobrim amb més beixamel i, finalment, els cobrim amb el formatge ratllat. Els enfornem a 180 graus fins que siguin gratinats.