Tres tallers gastronòmics de Nadal i gratuïts a Encamp

Gastronomia

Tres tallers gastronòmics de Nadal i gratuïts a Encamp
Tres tallers gastronòmics de Nadal i gratuïts a Encamp

El Comú d'Encamp obre les inscripcions per als tres tallers gastronòmics que tindran lloc a la parròquia en el marc de les activitats de Nadal.

Els tallers, impartits per l'establiment 0% Gluten, tindran lloc els dies 28, 30 de desembre i 3 de gener i es faran a la sala de festes del Complex Esportiu i sociocultural d'Encamp.

En el primer taller, el 28 de desembre a les 17 h de la tarda, es podrà aprendre a realitzar "bombons de xocolata" un acompanyament ideal per a les postres i cafès durant aquestes festes.

El segon taller, el dia 30 de desembre a les 17 h de la tarda, es donarà idees per realitzar un "menú fàcil per Cap d'Any", amb els productes més típics d'aquestes festes.

I finalment, el dia 3 de gener també a les 17 h de la tarda, el taller gastronòmic "Contra el fred, un Glögg, el vi calent" servirà per aprendre a preparar vi calent, la famosa beguda dels països nòrdics i centre Europa, que ja bevien els romans i que cada vegada és més fàcil de trobar en els mercats nadalencs d'arreu del món. En aquest cas s'ensenyarà la a preparar el Glögg, típica de Finlàndia.

Els tres tallers són gratuïts i estant organitzats en el marc de les activitats programades durant aquestes festes a Encamp i al Pas de la Casa.