El Pessebre vivent, per ATV

Cultura Popular

El Pessebre vivent, per ATV
El Pessebre vivent, per ATV

Novament, la situació sanitària no permet la representació a la part alta del tradicional Pessebre vivent però per no perdre la tradició el Comú d'Escaldes-Engordany ha dissenyat diferents iniciatives per mantenir present el tradicional espectacle.

D'una banda, les representacions dels Pessebres vivent arribaran a totes les llars d’Andorra a través d’ATV amb la retransmissió de les diferents edicions de Pessebre vivent, una per cada direcció artística que ha tingut, com ja es va fer l’any passat.

De l'altra, diversos comerços de la part alta d’Escaldes-Engordany lluiran als seus aparadors objectes de l’atrezzo del Pessebre Vivent acompanyats de fragments del text d’Esteve Albert.

Un homenatge que mantindrà viva al llarg de les festes de Nadal la presència d’aquesta emocionant tradició.

Els comerços que s’adhereixen a la iniciativa són: Perruqueria Lluna, Sabateria El meu moment, Merceria Fanny, Farmàcia Les Valls, Cafeteria Al Lio, Inlingua, Sastreria Sport, Carnisseria Casa Vitoria, Llibreria Francesa, Basar Valira, Assegura’t, Art i pa, Casa Broto, Bar Cliché, Nundinal i Andorra Bike.

A aquesta llista d’espais s’hi afegeixen l’Oficina de Turisme amb una breu ressenya històrica, l’Arxiu històric amb una selecció de cartells de les diferents edicions del Pessebre vivent i la Biblioteca Comunal incorporarà, a més, una petita mostra amb fotografies de cada una de les 6 edicions del Pessebre vivent.