Lectura dramatitzada d’Aquí Ràdio Andorra

Teatre i dansa

Lectura dramatitzada d’Aquí Ràdio Andorra
Lectura dramatitzada d’Aquí Ràdio Andorra

“Aquí Ràdio Andorra” és el títol del text que donarà peu a la futura coproducció entre l’ENA i l’Arxiu Nacional, al voltant de la història de Ràdio Andorra. El text de Juanma Casero va ser escollit a través d’un concurs públic l’estiu passat i per donar el tret de sortida a la producció es realitzarà una lectura dramatitzada del mateix. Àlex Masafret, Lua Roca i Toni Zamora, membres de la JOCAND, acompanyats per l’actriu Claudia Riera, el periodista Xavi Albert i la música en directe de Júlia Coll pujaran a l’escenari per realitzar-la.

A partir d’aquest text, l’Escena Nacional i l’Arxiu Nacional d’Andorra s’uneixen amb l’objectiu de produir un espectacle de petit format per a tots els públics que doni a conèixer la història de Ràdio Andorra com a emissora que va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940- 1981.

L’acte on també es farà una presentació del projecte conduïda pel director artístic de l’ENA, Alfons Casal, i l’autor del text, Juanma Casero, tindrà lloc al Teatre de Les Fontetes de La Massana el dissabte 18 de desembre a les 20h.

L’entrada serà gratuïta però cal fer una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de La Massana al telèfon (+376) 835693 o al correu electrònic turisme@comumassana.ad.