Taller de danses tradicionals de Nadal a la Massana

Cultura Popular

Taller de danses tradicionals de Nadal a la Massana
Taller de danses tradicionals de Nadal a la Massana

El Comú de la Massana ha programat enguany dos esdeveniments diferenciats per les festes nadalenques: d’una banda, l’”Ara ve Nadal”, del 3 al 12 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima; i d’altra banda, el “Mercat de l’Avet”, del 27 al 31 de desembre.

Pel que fa a l’”Ara ve Nadal”, cada dia ofereix tallers infantils, que estan tenint una bona acceptació. Tot i les condicions meteorològiques del cap de setmana, els tallers s’han pogut mantenir, ja que es fan a l’interior de les Fontetes, mentre que els concerts previstos a la plaça s’han desplaçat al Teatre. Durant tota la setmana es seguirà amb la mateixa dinàmica. Per tant, el concert de Melicotó (dimarts) i de la Grossband (dissabte) es faran segons l’agenda prevista.

Una de les activitats més destacades dels pròxims dies serà el taller de danses tradicionals a càrrec de l’Esbart Valls del Nord, oberta al públic de totes les edats. Els participants podran veure com és un assaig de la companyia, practicaran passes de dansa i ballaran una coreografia, a més de descobrir aspectes interessants com el vestuari.

Pel que fa al balanç d’aquest cap de setmana, una de les propostes que ha suscitat més interès ha estat el planetari, on s’han projectat diferents vídeos sobre l’espai. També està tenint molta acceptació el carrusel medieval, que estarà a la plaça fins diumenge.

Per accedir a les activitats cal presentar el passaport covid.

Tota la programació a www.lamassana.ad.