Concert de nadales a La Massana

Música

Concert de nadales a La Massana
Concert de nadales a La Massana

Per quart any consecutiu, Andorra Lírica oferirà el seu concert de Nadal a les Fontetes, una iniciativa sorgida arran del conveni entre aquesta entitat i el Comú de la Massana. Enguany porta per nom “Bressol de Nadal” i es tracta d’una recopilació de diferents cançons de bressol, com “El Noi de la mare” (popular catalana), “Cinc cançons negres”, de Montsalvatge; o la “Nana”, de Falla.

“Les cançons de bressol simbolitzen un lligam tendre amb les arrels, una connexió amb la família, que és un dels ingredients claus del Nadal”, afirma Salvador.

La soprano actuarà sota la direcció d’escena de Carles Ortiz, i acompanyada per Jordi Barceló (piano) i David Sanz (guitarra), a més de tres joves músics: els germans Arnau, Emma i Eulàlia Gallardo, al violoncel, violí, piano i cant, respectivament. A més, també pujaran a l’escenari alumnes de l’Escola de l’Òpera d’Andorra: Cipriano de Guzmán, Daniel González, Elena Pérez, Albert Contel i Elisenda Gallardo.

Completarà el cartell artístic l’Esbart Valls del Nord, que interpretarà diferents danses.

Les entrades  del concert nadalenc, que serà el 16 de desembre, a les 20.30 h, a les Fontetes, ja estan disponibles a 4tiquets.