Segona edició del videomapatge

Miscel·lània

Torna el videomapatge
Torna el videomapatge

Després de l’èxit de la 1a edició de les nits de videomapatge organitzades pel Festival UllNu, on 3.720 espectadors van gaudir de la proposta, ja s'ha presentat una 2a edició ampliada i amb propostes per a tots els públics.

Enguany a la Plaça del Consell, es projectaran dues creacions audiovisuals fetes expressament per a l’ocasió: Et si c’était vrai?, de la jove artista francesa Morgane Philippe, i Andorra, la nuit des montagnes, del duo Néon Minuit. Ambdues propostes s’inspiren en les llegendes, en l’imaginari local i en els paisatges del país.

Paral·lelament es podrà gaudir de Data-ism, de l’estudi andorrà Blit Studio. Una experiència immersiva amb projecció i so 360o en l’interior d’un domo de grans dimensions. L’activitat estarà instal·lada a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

Com a novetat, i amb el propòsit d’acostar la tècnica del videomapping als més menuts, s’ha programat el taller El castell de Dandream Films. Un taller obert a tothom on interactuar amb els emblemàtics Playmobils i projectar diferents animacions en el castell d’aquesta coneguda marca de joguines. L’activitat es durà a terme al Parc infantil Nacions Unides també d’Escaldes-Engordany.

Totes les activitats seran gratuïtes i podran ser gaudides simultàniament entre les 18 i les 21 hores dels dies 3 i 4 de desembre. L’aforament serà limitat i es vetllarà pel compliment de les mesures sanitàries establertes.