Visites guiades a 'Abracadabra. Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit'

Museus i Exposicions

El darrer mes de setembre vam inaugurar la nova exposició de l'Era del Raser d'Ordino, "Abracadabra. Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit".

L'exposició es divideix en quatre grans blocs i compta amb un total de 97 peces exposades. Pau-Xavier d'Areny-Plandolit i un dels seus fills, Xavier d'Areny-Plandolit, són els protagonistes de l'exposició, que al llarg de la seva vida van situar Ordino a l'epicentre del món de la màgia. Un els moments més destacats és la publicació l'any 1913 del llibre escrit per Pau-Xavier, 'Las maravillas de la magia moderna', considerat una de les primeres fonts d'informació en espanyol que contenia importants dades sobre màgia blanca.

Amb la mostra, els visitants podran conèixer com eren aquest tipus d'espectacles en el seu moment de màxima esplendor i quin paper hi van jugar els membres de la família d'Areny-Plandolit en aquest univers.

Coneixeu de manera exclusiva aquesta nova mostra amb les visites guiades (en català, castellà, anglès o francès) que s'han organitzat per aquest dissabte, dia 27 de novembre, a les 13 h i les 17 h.