Un dels millors tenors, a casa nostra

Joseph Calleja a la Temporada

Música

Un dels millors cantants, a casa nostra
Un dels millors cantants, a casa nostra

Si no us agrada l'òpera, aneu a veure Joseph Calleja, i si us agrada, encara més. I és que el tenor originari de Malta és un dels millors del món i encara que mai us hi hagueu enganxat, de ben segur que us agradarà entrar al gènere de la mà d'un dels més espectaculars.

Calleja és un dels cantants més respectats del món perquè el seu estil és únic i inconfusible i la seva potent veu és comparada constantment amb els millors tenors de la història. I com que és un dels bons, ha actuat en els millors escenaris del planeta, com el Metropolitan Opera de Nova York, la Staatsoper de Viena, l'Statepera Estatal de Munic, l’Smetana Hall de Praga o el London Palladium i ara, el Centre Cultural i de Congressos d'Andorra la Vella que si bé no és un dels millors escenaris del món si que acull any rere any artistes de primer nivell a la Temporada que Morabanc i Andorra la Vella organitzen.

 

L'òpera, de fet, ha estat un dels pilars de la Temporada des del seu inici, i ha portat al país grans artistes (com Calleja) que omplen grans auditoris amb preus de les entrades força elevats, i tenim una sort inmensa de poder-los veure a casa amb entrades a partir dels 25 euros que es poden adquirir a la web de la Temporada Morabanc.

Per cert, si voleu anar-hi de franc, estigueu ben atents al nostre instagram perquè hi regalarem dues invitacions!