L'Esbart Santa Anna en prepara una de grossa

Teatre i dansa

L'Esbart Santa Anna en prepara una de grossa
L'Esbart Santa Anna en prepara una de grossa

70+1, aquest és el títol del que té preparat l'Esbart Santa Anna per conemmorar el seu 71è aniversari, la celebració posposada a causa de la pandèmia que arrencarà aquest proper dissabte amb un espectacle ben emotiu.

Amb l'objectiu de recuperar la historia d’aquesta institució d’Escaldes-Engordany i  compartir els records, les experiències i les anècdotes de totes les persones que hi han format part i de les que avui fan possible l’Esbart Santa Anna a dia d'avui s'ha preparat un espectacle de dansa i música ben farcit de propostes. Des dels més menuts a dansaires ja "jubilats", passant per dansaires de tots els esbarts del país que volen col·laborar amb el que és un homenatge a tots els presidents que han anat aportant valor a l'Esbart durant tots aquests anys. 

Així doncs, dissabte 20 a les 21h30 a la sala del Prat de Roure d’Escaldes-Engordany l’Esbart Santa Anna presentarà 70+1, el festival que commemorarà el 70è aniversari de l’esbart escaldenc. Però aquesta és la primera de les activitats per celebrar la fata, perquè hi haurà més actuacions al desembre i també un documental que s'ha preparat amb la participació de tots els presidents i centrat en les seves visions i experiències.