Comença el Canòlich Music

Música

Comença el Canòlich Music
Comença el Canòlich Music

 Avui comença la novena edició del Canòlich Music Festival, la cita que vol unir la música, les inquietuds juvenils i l’espiritualitat.

Superades les limitacions que es van establir durant l’any 2020 a causa de la pandèmia, enguany el Festival torna amb energia renovada i amb propostes diferents. El lema d’enguany és “Confia i enlaira’t” i cerca l’adaptació en el seu format, amb la visita del músic Cesc a les escoles dels joves de tercer i quart d’ESO de les escoles del Principat, i amb activitats pels alumnes de primer i segon d’ESO de Sant Julià el divendres 19 de novembre de tipus presencial, amb una botifarrada a la Plaça Germandat i un concert al migdia a l’Auditori Claror del grup Grilex.

Els plats forts del certamen són el dissabte, amb un concert a partir de les 16:00 h a l’Auditori Claror amb músics andorrans i de fora d’Andorra, un berenar i la ja tradicional Eucaristia, que enguany serà presidida per l’arquebisbe i copríncep, Joan-Enric Vives i animada amb les intervencions musicals de Worship.cat, a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria.

En aquesta ocasió, i seguint la iniciativa de l’any passat, s’ha proposat als joves que participin en un concurs de vídeos a la xarxa social Tik-Tok, amb els hastags #canolichmusic21 i #confiaienlairat, amb interpretacions de cançons dels músics participants. Els vídeos han de tenir en compte una bona coreografia i han de transmetre els valors cristians.