El Trio Desconcierto aquest dissabte a Canillo

Música

 Trio Desconcierto aquest dissabte a Canillo
Trio Desconcierto aquest dissabte a Canillo

El Cicle Cambra Romànica ha passat el seu equador i encara els últims concerts amb l’arribada del Trio Desconcierto. El grup andorrà es va fer conèixer amb la seva participació al II Concurs Internacional Cambra Romànica i malgrat no endur-se el guardó, seran protagonistes del proper concert. 

David Font, Simon Maisano i Gian Carlo Scevola presenten un concert de música europea amb el nom d’Elles i ells, per posar el focus també en aquelles compositores que sovint no han tingut el lloc que mereixen. 

El Trio Desconcierto va començar el seu treball en conjunt l’any 2016. Una de les seves virtuts és la capacitat de fondre les diferents característiques pròpies del lloc d'origen de cada intèrpret en un tot sonor. Destaca per el seu treball d'investigació estilística del propi repertori.

En aquesta ocasió ens presenten el treball Elles i ells, un programa dedicat a una selecció de música europea de diferents cultures i èpoques. Tant compositors com compositores que ens han deixat grans peces musicals i que avui volem portar altra vegada en escena a través de la particular sonoritat de tres guitarres clàssiques. 

Concert gratuït. La reserva d’entrades és obligatòria, així com complir amb les normatives sanitàries Covid (immunitat per vacunació completa, malaltia superada recentment o test TMA les últimes 48h).