Trencant estadístiques d'emprenedoria femenina

Es presenta l’Enterprising Women Lab 2021

Miscel·lània

Trencant estadístiques d'emprenedoria femenina
Trencant estadístiques d'emprenedoria femenina

Ahir es va presentar a la seu de Vall Banc la segona edició de l’Enterprising Women Lab. L'esdeveniment dedicat a l'emprenedoria femenina que organitza Culturàlia i que enguany mostrarà les experiències de sis dones emprenedores dissabte 20 de novembre.

L’Enterprising Women Lab té dos grans eixos. Per un costat vol ser la demostració del paper de la dona en qualsevol àmbit i per un altre vol ser una experiència inspiracional a través de les vivències de sis grans dones que ens explicaran com han aconseguit l’èxit en la seva vida. Finalment, el taller oferirà estratègies i consells en diferents àmbits per ajudar a l’emprenedoria, i garantir l’èxit dels projectes. Des de l'Enterprising Women Lab entenem l'emprenedoria no només com a quelcom empresarial, sinó la voluntat de tirar endavant qualsevol projecte ja sigui social, cultural, esportiu...

L'acte, que es farà a la Sala d'Actes del Comú d'Escaldes-Engordany, començarà a les 9.30h del matí amb l'obertura de l'esdeveniment, on participaran la M.I.Sra. Judith Pallarés, l'Hble. Sra. Rosa Gili, el Sr. Marc Cornella, cap de Gestió de Persones i membre del Comitè d’Igualtat, Diversitat i Inclusió de Vall Banc, i Lara De Miguel. Tot seguit es donarà pas a les xerrades de Marta Marsà (empresaria), Rebeca Roger i Jael Pozo (veterinàries), Anna Pauner (editora), Xary Rodríguez (ciclista) i Marta Alberch (impulsora social). A la tarda, a les 16h, hi haurà un taller obert a tothom, prèvia inscripció, dedicat a resoldre dubtes per qui vulgui emprendre. L'acte compta amb el suport del Govern d'Andorra, el Patrocini de Vallbanc i la col·laboració de diverses empreses del país que comparteixen els valors de l'acte.

La presentació de l'acte es va fer ahir al matí a la seu de Vall Banc, i hi van intervenir Marc Cornella, cap de Gestió de Persones i membre del Comitè d’Igualtat, Diversitat i Inclusió de Vall Banc, i Lara De Miguel, impulsora de l'Enterprising Women Lab.
Cornella va destacar que "ens identifiquem en molts dels objectius que té aquest acte com són: el foment de l’emprenedoria, la suma d’experiències per un creixement personal i laboral, però també el suport al 50% de la població que simplement pel fet de ser dona se li interposen més entrebancs en la seva trajectòria professional". Per la seva banda, De Miguel va explicar que "impulsem aquest projecte amb la voluntat d’inspirar, donar idees, compartir experiències i donar eines al voltant de l’emprenedoria femenina, perquè tothom que vulgui emprendre un projecte tingui aquí fons d'inspiració, de coneixement, i un espai per crear sinergies i fer networking, independentment que es tracti d'un projecte empresarial, social, cultural o esportiu".

L'acte és gratuït però cal inscriure-s'hi a causa de les restriccions per la Covid-19. Es poden fer des de la web de l'esdeveniment: www.enterprisingwomenlab.com