Cuina de tardor típica d'aquí però amb un toc especial

per Culturàlia

Gastronomia

Cuina de tardor típica d'aquí però amb un toc especial
Cuina de tardor típica d'aquí però amb un toc especial | Zaida Lorente

Ambient de festa (amb la prudència de l'època que vivim), cares de satisfacció i sorpresa i panxes ben plenes. Aquest és el balanç de la presentació que aquest passat divendres va fer el Toc Restaurant d'AnyósPark de la seva carta de tardor, amb un grapat de privilegiats que van poder tastar els gustos que el xef i el seu equip han preparat per aquesta temporada.

Amb l'arribada de la fresca, bolets i carn de caça, però sense oblidar que el gran Paco Méndez ve d'on ve, de Mèxic i de fer carrera al costat dels germans Adrià al Bulli i a la resta de les seves aventures culinàries, i això un cop et posa un plat davant, es nota. El seu toc personal (d'aquí deu venir el nom del restaurant), fa que un fricandó passi a un nivell superior, o que una amanida de bou de mar es converteixi en delicatessen. El seu joc de textures (que es pot tastar en olives esfèriques molt adrianàtiques o un pastís de formatge que se't desfà literalment al paladar), es combina amb els seus gustos picants (no massa, no patiu els que no us agradi el mexicà) que recorden la seva terra natal, però que fugen de ser un restaurant temàtic com n'hi ha tants.

El resum és cuina d'aquí, però amb la marca personal del cuiner amb estrella Michelin que va venir durant la pandèmia i que es va establir a un fantàstic racó que AnyósPark li ha fet a mida, amb la renovació de la seva zona de restaurant a l'entrada del club esportiu, i brindant-li el 100% de confiança perquè faci i desfaci al seu gust, que per sort nostra, és dels millors del món.

Amb Méndez al país s'hi suma un nou cuiner de renom en un entorn idíl·lic, que fa que l'oferta culinària d'Andorra sigui de primer nivell mundial i comenci una vida en solitari paral·lela al turisme, l'esquí i el comerç, que si va com ha d'anar, serà llarga i profitosa.