L'Àlex Puig torna a la càrrega amb 'El corazón del Okan'

per Culturàlia

Llibres

L'Àlex Puig torna a la càrrega amb 'El corazón del Okan'
L'Àlex Puig torna a la càrrega amb 'El corazón del Okan'

Darrera de l'Àlex Puig no hi ha campanyes milionàries de màrqueting que amaguin la identitat del seu autor real, no és Carmen Mola o Banksy (us imagineu un banquer fent-se passar per algú altre?). Darrera l'Alex Puig només hi és ell, i la seva manera de fer i de ser diferent a tots els escriptors del panorama actual.

Ahir diumenge va despertar-se content, i suposem que nerviós, llançant la campanya de micromecenatge per poder publicar el seu nou volum: "El corazón del Okan" la segona part de la saga "Guardianes del Okan". 

La protagonista, sola entre terres desconegudes, ha d'aconseguir la seva missió sense aliats ni el seu mestre, en una aventura fantàstica que transportarà al lector altre cop a llocs màgics amb personatges misteriosos.

Després de l'èxit aclaparador del primer volum, que amb poquíssimes hores va aconseguir els seus objectius d'inversió, hi torna. A la plataforma de micromecenatge hi ofereix diverses opcions d'inversió, des de 8 euros es pot aconseguir el llibre en format ebook i des de 20€ el llibre físic, i a partir d'aquí diversos paquets amb el llibre anterior i despeses d'enviament incloses. Us hi animeu?