Gospel i Jazz a Escaldes

Música

Eva Fernández
Eva Fernández

En compliment de la vocació musical del Comú d'Escaldes-Engordany i amb la voluntat de dotar de realitat al seu compromís de continuar amb la tradició de la parròquia en l’àmbit d’aquests dos gèneres musicals, el Gòspel i especialment el Jazz, el Comú ha programat dos nous concerts pels propers dies. 

El concert de Jazz, a càrrec d’Eva Fernández Quartet, tindrà lloc el dijous 21 d’octubre a les 21.30 h, a la Sala Prat del Roure. La saxofonista i cantant, ha actuat amb grans figures com ara Perico Sambeat, Dick Oatts o Ken Peplowski, entre d'altres. Després de publicar el seu primer treball discogràfic That Darkness, Eva Fernàndez es presenta amb un format més íntim, un estil fresc, contemporani i elegant.

Per altra banda, el concert dels Joyful Gospel Singer s’emmarca dins del Festival Internacional “Els Grans del Gòspel”. Dimecres 8 de desembre a les 21.30 h a la Sala Prat del Roure, la coral dels Joyful Gospel Singer, originària de Nova Orleans, seran els encarregats d’omplir de música la nit del 8 de desembre a ritme de gòspel.

La venda d’entrades dels concerts tenen un preu de 10 €. Es poden adquirir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany, trucant al 890 881 o bé enviat un correu a oficinaturisme@e-e.ad.