A punt el Mercat de Tardor a les Fontetes

Cultura Popular

A punt el Mercat de Tardor a les Fontetes
A punt el Mercat de Tardor a les Fontetes

El Comú de la Massana continua potenciant la plaça de les Fontetes com a escenari de fires i mercats que contribueixen a la dinamització de la parròquia. Després de l’èxit del Mercat d’Estiu, ara arriba el torn del Mercat de Tardor, que es farà del 8 al 12 d’octubre, aprofitant el Pont del Pilar.

Com assegurava el conseller Josep Maria Garrallà a la presentació de l’esdeveniment, “la plaça de les Fontetes s’està consolidant com a espai per celebrar diferents esdeveniments populars i això és molt positiu perquè es tracta d’una ubicació molt cèntrica, que permet crear sinèrgies amb altres accions, com per exemple les Jornades de Cuina de Tardor, que es fan a la Massana durant tot el mes d’octubre.”

Cada mercat tindrà una ambientació diferent, per dotar-la d’un al·licient afegit. La primera va ser medieval i la de tardor serà romana. En total hi h a una vintena de parades, tant de fora com de comerciants del país, que exposaran productes artesanals: joieria, roba, mel i altres productes gastronòmics, jocs...

A més, hi haurà activitats complementàries, com tallers de reciclatge i manualitats. També s’han programat espectacles, com un concert de Think Twice (dissabte, 9 d’octubre, a les 19.30 h), circ amb Riguel (dissabte a les 18 i a les 19 h) i un vermut musical amb discjòqueis (diumenge, 10 d’octubre, a les 12 h).

Els horaris seran: divendres, de 15 a 22 h; de dissabte a dilluns, de 9 a 22 h; i dimarts, de 9 a 15 h.