Èxit total de les nits als museus

Museus i Exposicions

Èxit total de les nits als museus
Èxit total de les nits als museus | Culturàlia

Ple absolut a les 45 activitats de les nits als museus que es van organitzar entre el 2 de juliol i el 18 de setembre als diversos equipaments museïstics del país. Malgrat les restriccions la participació total ha estat de 1.291 persones, en activitats que s'han hagut de duplicar i fins i tot triplicar en alguns casos.

La majoria dels assistents han estat públic familiar i local, que s'han interessat molt pels museus del país, no només durant les nits als museus sinó durant tot l'any i des del confinament.

Durant l'estiu, 38.000 persones han visitat els museus i monuments de Govern, el que representa un augment del 19% respecte el 2020 però encara lluny de xifres prepandèmia. El públic més nombrós, altre cop el familiar. L'important augment d'aquests visitants però, no ha pogut suplir la quantitat de turistes que fan visites organitzades durant l'any. Des de la Taula de Museus, esperen que les restriccions sanitàries puguin modificar-se aviat i augmentar el número de visitants simultanis en els propers mesos.