Grups dansaires de renom al CONTRADANS, el Festival de dansa i cultura tradicional d’Ordino

Cultura Popular

Grups dansaires de renom al CONTRADANS, el Festival de dansa i cultura tradicional d’Ordino
Grups dansaires de renom al CONTRADANS, el Festival de dansa i cultura tradicional d’Ordino

Grups dansaires de reconeguda trajectòria i un selecte grup d’artesans mostrant el seu ofici ompliran els carrers d’Ordino els dia 8, 9 i 10 d’octubre en el marc del CONTRADANS, el Festival de dansa i cultura tradicional d’Ordino.

És el cas del grup basc d’Errenteria Kukai Dantza que representarà dos espectacles: Hnuy illa -dissabte 9 d’octubre a les 21h. a l’Auditori Nacional d’Andorra- i Gelajauziak -diumenge 10 d’octubre a les 12:30h. a la plaça Major d’Ordino. El director i coreògraf Jon Maya Sein, un referent en el món de la dansa, farà un taller de dansa el mateix diumenge a les 10h.

Kukai Dantza compartirà cartell amb un dels esbarts més prestigiosos de Catalunya, l’Esbart de Rubí, que interpretarà l’espectacle Canigó, una adaptació en forma de ballet i poema musical de l’obra més representativa de l’escriptor català Jacint Verdaguer, amb música de Manel Camp.

Factoria Mascaró amb Indiano sons i els passos perduts i el duet format per l’acordionista Carles Belda i el coreògraf Jordi Rubio posant en escena l’espectacle Sols, completen una intens cap de setmana, al qual s’hi afegeixen artesans que treballen la forja, que tenyeixen amb plantes tintoreres, fibres naturals, ceràmica, instruments tradicionals, bestiari festiu, entre d’altres, completen un programa farcit d’activitats durant els dies 8, 9 i 10 d’octubre.

a agenda de dansa.

Tots els espectacles són gratuïts. Per a les representacions a l’Auditori Nacional d’Andorra (Kukai Dantza i Esbart de Rubí) cal fer reserva prèvia a través de www.4tickets.es/comuordino i per accedir al recinte caldrà la presentació del Passaport COVID o un certificat negatiu d’una PCR o TMA (màxim 48h. prèvies) o d’un Test d’Antígens (TRA) (màxim 12h. prèvies).