Tret de sortida a la Massana Fogons

per Culturàlia

Gastronomia

Tret de sortida a la Massana Fogons
Tret de sortida a la Massana Fogons | Comú de la Massana

Ja estan en marxa les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons que organitzen el Comú de la Massana i els restaurants de la parròquia.

Aquest cop, els clients de les Jornades encara tindran més varietat, ja que l’oferta ha passat de catorze a dinou restaurants. i que des d'avui i fins el dia 31 tindan productes de temporada, com els fruits secs, els bolets i altres fruites i verdures. Destaca la presència del bacallà i el porc a les diferents propostes.

A més enguany hi ha novetats molt destacades, començant per les sortides guiades a la muntanya per conèixer i recol·lectar bolets i herbes que es poden fer servir a la cuina. Una altra novetat és la incorporació dels productors locals a les jornades que oferiran venda i degustacions dels seus productes. A més, també s’han introduït tasts de vins, els vespres de dilluns a dijous, gràcies a la col·laboració de MGI Gastronómico, una botiga situada al centre històric.

Aquests són els restaurants participants: Hostal Palanques, Angelo la Massana, Borda Raubert, la Minjadora de Cal Sinquede, Tequilando Mexicà-fusió, Sentro’20, la Borda de l’Avi, Don Piacere, Bossa Nova, el Racó dels Amics, Versió Original, la Grupetta, l’Hort de Casa, Surf Arinsal, Xalet-Hotel Montané, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, La Torrada, Borda Eulari.