Torna la FestAndCine la darrera setmana de setembre

per Culturàlia

Cine i tv

Torna la FestAndCine la darrera setmana de setembre
Torna la FestAndCine la darrera setmana de setembre

Cinemes illa Carlemany recupera la FestAndCine, la festa del cinema a baix cost i amb les darreres novetats de la cartellera, que es durà a terme del 27 al 30 de setembre, ambdós inclosos. Cinemes illa Carlemany fa la proposta de FestAndCine de manera paral·lela a la que es fa des de la Federació de Cinemes d'Espanya. Malgrat que ja no en forma part, Cinemes illa Carlemany ha volgut continuar amb l'acció amb la voluntat d'apropar i fer gaudir al públic d'uns dies de cinema a un preu més reduït de l'habitual, amb les entrades a 3,5 euros.

Així doncs, tot i que Cinemes illa Carlemany és l'únic cinema del país, vol que els espectadors andorrans puguin gaudir en les mateixes condicions que els aficionats al cinema de l'estat veí.

Les pel·lícules que es podran veure seran totes les de la cartellera, que inclourà títols de diversos gèneres. Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web www.cinemesilla.com de manera anticipada a partir del 22 de setembre sense necessitat de cap registre web.