Canvi d'hora i emplaçament del Museus al 7è art

eMuseu

per Culturàlia

Museus i Exposicions

Canvi d'hora i emplaçament del Museus al 7è art
Canvi d'hora i emplaçament del Museus al 7è art
Enguany serà el tercer estiu que torna Museus al 7è artun cicle de cinemacentrat en films que tracten la temàtica dels museus des de vessants diferents.
  
Aquest estiu hi ha dos sessions de cinema programades. Les dues sessions estaven organitzades perquè comencessin a les 22 h, però, per seguir les mesures de prevenció de la COVID, s'han hagut d'avançar els passis a les 20.30 h. Aquest fet també ha obligat a canviar d'ubicació l'acte i en comptes de fer-se als jardins de la Farga Rossell, es farà a l'interior.
 
El dimecres 21 de juliol, a les 20.30 h, és el torn d’una pel·lícula que explica una història basada en fets reals que, certament, toca de prop Andorra, ja que una de les peces més rellevants del patrimoni artístic del país va trobar-se en el mateix context històric.
 
The Monuments Men és una pel·lícula del 2014 dirigida per George Clooney.
 
Explica la història de Frank Stokes (George Clooney), que, havent aconseguit convèncer el president dels Estats Units d’assumir el deure de salvar els tresors artístics de la cultura occidental de la destrucció del govern nazi, s’encarrega, ell i un grup de set directors de museus, conservadors i historiadors de l’art, els Monuments Men, de guiar els aliats en la recerca de l’art espoliat per tornar-lo als seus propietaris.
  
L’assistència a les sessions és gratuïta, però cal reservar entrada prèviament, ja que el nombre de places és molt limitat.
 
Per reservar cal trucar al telèfon (+376) 836 908.